سید مهدی خلیق رضوی، مهمان ویژه داوزدهمین یاسان تیوی، دانش آموخته فوق دکتری علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی در دانشگاه Mit و دارنده دکتری علوم شناختی (پژوهش علمی دربارهٔ ذهن و مغز) از دانشگاه کمبریج و همچنین استادیار پژوهشگاه رویان است. خلاصه ای از این وبینار را با هم مشاهده کرده و میخوانیم؛
گفتگوی سید مهدی خلیق رضوی با دانش آموزان یاسانی پیرامون هوش مصنوعی و علوم کامپیوتر
برنامه نویسی به صورتی است که بخشی از آن کدنویسی برای کودکان است و بخش مهم دیگر آن تفکر الگوریتمیک است. بنابراین برای موفقیت در این زمینه تنها یادگیری زبانهای برنامه نویسی مختلف کافی نیست و باید در کنار آن تفکر الگوریتمیک و حل مسئله را پرورش داد.
امروزه برنامه نویسی به دلیل گره خوردن با هوش مصنوعی و علوم داده جذابتر و پیچیدهتر شده و فراگیران این رشته باید توانمندیهای بیشتری را به جعبه ابزار برنامه نویسیشان اضافه کنند.
هوش مصنوعی شاخهای از علوم کامپیوتر است که الهام گرفته از هوش طبیعی (مغز) است. منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد.
هوش مصنوعی قابل ترکیب با هر رشته دیگری است. تا ۱۰ سال آینده خیلی از ابزارهای پایهای هوش مصنوعی برای همه در دسترس خواهد بود و شما فارق از این که در چه رشتهای هستید میتوانید از آنها استفاده کنید.