کلیه حقوق این سایت برای آکادمی یاسان محفوظ است.
© کپی رایت2020
در دوره های عمومی، مهارت های حل مسئله، تفکر منطقی، تعاملات اجتماعی و خلاقیت دانش آموزان بوسیله تکنیک های تفکر کامپیوتری پرورش می یابد.
دانش آموزان پس از گذراندن دوره مقدماتی می توانند وارد دوره های تخصصی شده و علاوه بر رشد مهارت های اساسی برای حضور در بازار کار و دانشگاه آماده شوند.
با استفاده از ScratchJR دانش آموزان بلاک های برنامه نویسی را در کنار هم قرار میدهند تا به وسیله آنها کاراکترهای برنامه حرکت های مورد نظر را انجام دهند.
ScratchJR از زبان برنامه نویسی اسکرچ الهام گرفته است که توسط میلیونها نفر از کودکان و دانش آموزان در سرتاسر دنیا استفاده میشود. زبان برنامه نویسی مورد استفاده در این نرم افزار و ظاهر آن به گونه ای طراحی شده است که برای کودکان در رده سنی 5 سال به بالا جالب و جذاب باشد.
وقتی که دانش آموزان با ScratchJR کدنویسی میکنند به جای اینکه همیشه با نرم افزارهایی که دیگران ساخته اند کار کنند، یاد میگیرند که چگونه ایده های خود را آنگونه که دوست دارند توسط کامپیوتر بیان کنند. دانش آموزان یاد میگیرند که منطقی فکر کنند و مهارت های طراحی و حل مسئله ی خود را پرورش دهند. به موازات آن یاد میگیرند تا از مفاهیم ریاضی به شکل معناداری استفاده کنند.
برنامه نویسی با استفاده از اسکرچ یک روش ایده آل برای پرورش خلاقیت و مهارت های حل مسئله می باشد. به علاوه استفاده از آن به پرورش مهارت های کار با ابزارهای فناوری اطلاعات کمک می کند. هنگامی که کودکان با ابزارهای برنامه نویسی مانند Scratch کار کرده و اقدام به ساخت پروژه ها و برنامه های چند رسانه ای مورد علاقه خود می کنند به طور ضمنی و تدریجی روش صحیح تفکر منطقی را فرا می گیرند. این امر با استفاده از مفاهیم متداول و رایجی که در زبان های برنامه نویسی وجود دارد اتفاق می افتد.
در دنیای امروز یکی از روش های تقویت مهارت حل مسئله ، تعریف مشکل و طرح راه حل توسط بچه ها است که آکادمی یاسان این امر را با استفاده از ربات هایی همچون همستر اجرا میکند. بدینگونه که بچه ها برای حل مشکلی که برای رباتشان پیش میاید باید فکر کنند و با خلاقیت خود راه حلی را ارائه دهند . این روش در آکادمی یاسان همواره در حال بروز رسانی ست تا بچه ها در هر مرحله ای که هستند ، امکان تقویت مهارت حل مسئله و خلاقیتشان فراهم باشد. در ضمن مربیانی خوش ذوق و دلسوز در طول دوره همراه با بچه ها برای پیشرفتشان تلاش میکنند.
یکی از بهترین روش های تقویت مهارت های حل مسئله، استفاده از ربات های خاص جهت آموزش برنامه نویسی به کودکان و نوجوانان است. در این روش با استفاده از ربات هایی که برای این منظور طراحی شده اند، مسائل دنیای واقعی در اختیار دانش آموزان قرار گرفته و آنها با استفاده از تکنیک های تفکر کامپیوتری و زبان های برنامه نویسی خاص این مقطع سنی برای ارائه راه حل مناسب با مسئله کوشش می کنند.
اپ اینونتور فضای برنامه نویسی توانمند و جذاب برای سنین ۱۰ الی ۱۳ سال محصولی دیگر از دانشگاه MIT که به نوجوانان امکان این را میدهد تا از یک مصرف کننده به تولید کننده و خالق نرم افزارها و بازی های تلفن همراه تبدیل شوند.
محیط برنامه نویسی اپ اینونتور در عین استفاده از شیوه بلاک کدینگ پیچیدگی های منحصر به خودش را دارد که ذهن برنامه نویس نوجوان مارا به چالش و تفکر وامیدارد.
استفاده از سنسورها، فضای طراحی گرافیک با کیفیتی متفاوت تر از اسکرچ و سایرقابلیت های گوشی همراه دست برنامه نویس را برای خلق و پیاده سازی آنچه تصور میکند بسیار باز میگذارد تا به آن جامه عمل بپوشاند و به عرصه اجرا در آورد.
این دوره بهترین پل برای عبور از دنیای برنامه نویسی بلاک کدینگ به پایتون میباشد.
ما در یاسان تاکنون برای صدها نفر از دانش آموزان مقاطع مختلف آموزش های متنوع برنامه نویسی را با موفقیت برگزار کرده ایم. یکی از عوامل مهم این موفقیت انتخاب زبان برنامه نویسی قدرتمندی است که به سادگی قابل یادگیری، خواندن و استفاده است. برای اینکه نوجوانان به خوبی با زبانهای برنامه نویسی ارتباط برقرار کنند، اولین زبان برنامه نویسی باید برای مبتدیان ساده بوده، نیاز به زمان کمی برای کدنویسی داشته باشد، علاوه بر این توسط افراد حرفه ای توصیه شده و در دنیای واقعی و صنعت استفاده شود.
مناسب برای افراد مبتدی
راه اندازی و استفاده آسان
مناسب برای نوجوانان
استفاده از پایتون در صنعت به سرعت در حال گسترش است.
نتایج تحقیقات نشان دهنده ی ماندگاری و پیشرفت پایتون در میان زبان های دیگر است.
ماینکرفت یکی از بازی هایی است که در خیلی از مدارس جهان ، از آن به عنوان یکی از ابزار های اصلی برای آموزش استفاده می شود. در دوره پایکرفت آکادمی یاسان ، برای اولین بار در بین منابع فارسی زبان ، توانایی کنترل و اعمال تغییرات در دنیای سه بعدی ماینکرفت را با استفاده از منطق زبان های برنامه نویسی (پایتون) آموزش می دهیم .
در این دوره بچه ها با مفاهیم پیشرفته و کاربردی ای همچون درک مختصات سه بعدی ،پردازش فایل ها، توانایی ارتباط با اینترنت ، بحث API ها و وب سرویس ها ،کار کردن با داده های بزرگ (در قالب لیست های دو بعدی و سه بعدی) و همین طور پردازش تصاویر آشنا می شوند.
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای با زبان برنامه نویسی php می باشد که این روزها طرفدار های زیادی پیدا کرده و شاید شما هم از آن دسته از علاقه مندان به طراحی سایت با وردپرس هستید که نیاز دارید تا طراحی پوسته وردپرس را خودتان انجام دهید در این دوره آموزش حرفه ای طراحی قالب وردپرس را به راحتی یاد میگیرید.
همانطور که در برنامه نویسی برای یک کامپیوتر شما کدنویسی میکنید و دستگاه دستورات شما را از بالا به پایین به ترتیب انجام میدهد، در برنامه نویسی وب نیز شما دستوراتی را با کدنویسی تعریف میکنید که دستگاه شما این کدها را برای وب سایت اعمال میکند. در واقع برنامه نویسی وب تلاش برای نوشتن برنامه هایی است که در یک وب، اجرا می شوند و توسط افراد مختلف قابل استفاده هستند.
اینترنت اشیاء به منزله برقراری ارتباط و به کنترل در آوردن اشیاء است. باز و بسته شدن درب منزلتان را در نظر داشته باشید این یک مثال از اینترنت اشیاء به حساب می آید.
در دنیای حال حاضر بحث اینترنت اشیاء جز بحث های مهم و جذاب شمرده می شود که شرکت های بزرگ دنیا سرمایه گذاری های مختلفی در این زمینه انجام میدهند.
نکته قابل توجه در اینترنت اشیاء این موضوع است که بخش جدایی ناپذیر اینترنت اشیاء برنامه نویسی هست یا به بیان دیگر یکی از کاربرد های برنامه نویسی در زمینه اینترنت اشیاء این است که قادر خواهیم بود برنامه نویسی بر روی سخت افزار را تجربه کنیم.
یکی از مهمترین موضوعاتی که در جهان امروز همواره در حال ارتقا و پیشرفت است، مسئله ساخت بازیست. یونیتی از جمله محبوب ترین نرم افزار های بازی سازی می باشد.
احتمالا شما هم در مارکت های مختلف بازی های را دیده اید که سبب شده اند تا به این فکر بیافتید که یک بازی برای خودتان طراحی کنید.
آکادمی یاسان با توجه به نیاز جامعه بازار جهانی به این علم، تصمیم به آموزش این مهارت گرفته تا دانش آموزان علاقه مند ، در این دوره مهارت های بازی سازی را آموزش ببینند .
کلیه حقوق این سایت برای آکادمی یاسان محفوظ است.
© کپی رایت2020