دوره های برنامه نویسی آکادمی یاسان با هدف اشنایی کودکان و نوجوانان با برنامه نویسی از صفر تا صد برگزار میشود به گونه ای که کودکان با کمترین آشنایی با حوزه برنامه نویسی وارد دوره های برنامه نویسی آکادمی یاسان شده و با ورود به دوره برنامه نویسی مقدماتی، با ابتدایی ترین اصول و مبانی برنامه نویسی آشنا میشوند و سپس با گذراندن دوره های برنامه نویسی متوسط و پیشرفته آماده ورود به بازار کار برنامه نویسی و دانشگاه میشوند.
آکادمی یاسان با طراحی نقشه راهی برای دوره های برنامه نویسی، مسیر آموزش برنامه نویسی به کودکان و نوجوانان را هموار کرده است؛ کارشناسان یاسان با دسته بندی دوره های برنامه نویسی به سه بخش برنامه نویسی مقدماتی، برنامه نویسی متوسط و برنامه نویسی پیشرفته، کودکان و نوجوانان را سطح بندی کرده و با طی مراحل و مسیر تعیین شده آنها را در هر سطحی که باشند در نهایت به سطوح قابل قبول برنامه نویسی می رساند. در برداشتن دوره ای برای آمادگی کودکان پیش از ورود به آموزش معمول برنامه نویسی، استفاده از بازی های سرگرم کننده و پرطرفدار مانند ماینکرافت در دوره های برنامه نویسی و تعیین سطح و نقشه راه اصولی وجه تمایز آکادمی یاسان با دیگر آکادمی های فارسی زبان است. روش های تدریس آکادمی یاسان با الگوبرداری از بهترین دوره های برنامه نویسی بین المللی سبب جذب دانش آموزان فارسی زبان از کشورهای مختلف شده است.
اولین بخش از دوره های برنامه نویسی آکادمی یاسان، به دوره های برنامه نویسی پایه اختصاص داده شده است تا کودکانی که با مبانی و مفاهیم اصلی برنامه نویسی آشنایی ندارند در این دوره های برنامه نویسی که شامل 4 دوره برنامه نویسی است با مبانی و اصول برنامه نویسی آشنا شوند.
اولین قدم در راستای اشنایی کودکانی که به تازگی وارد دنیای برنامه نویسی شده اند، گذراندن این دوره برنامه نویسی است. دوره پیش کد، به عنوان نوآوری آکادمی یاسان، برای اولین بار در بین آکادمی های فارسی زبان در حال برگزاری است.
در این دوره برنامه نویسی کودکان همزمان با انجام بازی های الگوریتمی با مفاهیم کلی برنامه نویسی نیز آشنا شوند.
این دوره برنامه نویسی با هدف تقویت مهارت حل مسئله، تفکر منطقی، تعاملات اجتماعی و خلاقیت کودکان و دانش آموزان پیش از ورود به دوره های برنامه نویسی طراحی شده است تا مقدمه ای برای آشنایی و یادگیری برنامه نویسی برای دانش آموزان باشد.
اسکرچ جونیور (ScratchJR) از زبان برنامه نویسی اسکرچ الهام گرفته است که توسط میلیونها نفر از کودکان و دانش آموزان در سرتاسر دنیا استفاده میشود.
زبان برنامه نویسی مورد استفاده در این نرم افزار و ظاهر آن به گونه ای طراحی شده است که برای کودکان در رده سنی 5 سال به بالا جالب و جذاب باشد.
کودکان در این دوره برنامه نویسی به جای کدنویسی با قرار دادن بلوک ها در جای دلخواه به ساختن بازی ها و داستان های خود می پردازند.
استفاده از ربات تیمیو در دوره های برنامه نویسی کمک شایانی به آموزش بهتر برنامه نویسی به کودکان، افزایش خلاقیت، تقویت مهارت حل مسئله و آشنایی کودکان با مفاهیم مشکل و مسئله کرده است.
از این رو سومین دوره آکادمی یاسان با استفاده از این ربات فضای خاص و هیجان انگیزی برای کودکان به همراه خواهد داشت.
بدینگونه که بچه ها برای حل مشکلی که برای رباتشان پیش میاید باید فکر کنند و با خلاقیت خود راه حلی را ارائه دهند.
استفاده از بازی های جذاب و هیجان انگیز همواره در آکادمی یاسان دیده شده است.
این شیوه نوین آموزشی که در سراسر جهان مورد استفاده آکادمی های مختلف آموزشی، مخصوصا دوره های برنامه نویسی کودکان، قرار میگرفت برای اولین بار توسط اکادمی یاسان جایگاه خود در میان آکادمی های فارسی زبان را پیدا کرد.
در این دوره برنامه نویسی کودکان همزمان که از بازی محبوب ماینکرافت در کنار دوستان خود لذت میبرند، به یادگیری برنامه نویسی نیز میپردازند.
پس از گذراندن دوره های برنامه نویسی مقدماتی، کودکان و نوجوانان آماده ورود به دوره های برنامه نویسی مقدماتی خواهند شد.
آنها در این دوره ها با سطوح بالاتر برنامه نویسی بلوکی آشنا خواهند شد. دوره های برنامه نویسی مقدماتی ، شامل 3 دوره برنامه نویسی است.
برنامه نویسی با استفاده از اسکرچ یک روش ایده آل برای پرورش خلاقیت و مهارت های حل مسئله می باشد. به علاوه استفاده از آن به پرورش مهارت های کار با ابزارهای فناوری اطلاعات کمک می کند. کودکان در این دوره برنامه نویسی با ابزارهای برنامه نویسی مانند اسکرچ کار کرده و اقدام به ساخت پروژه ها و برنامه های چند رسانه ای مورد علاقه خود می کنند از این رو به طور ضمنی و تدریجی روش صحیح تفکر منطقی را فرا می گیرند.
در دنیای امروز یکی از روش های تقویت مهارت حل مسئله ، تعریف مشکل و طرح راه حل توسط بچه ها است که آکادمی یاسان این امر را با استفاده از ربات هایی همچون همستر اجرا میکند.
بدینگونه که بچه ها برای حل مشکلی که برای رباتشان پیش میاید باید فکر کنند و با خلاقیت خود راه حلی را ارائه دهند .
این دوره برنامه نویسی با استفاده از فضای برنامه نویسی توانمند و جذاب اپ اینونتور به نوجوانان امکان این را میدهد تا از یک مصرف کننده به تولید کننده و خالق نرم افزارها و بازی های تلفن همراه تبدیل شوند.
اپ اینونتور یکی دیگر از محصولات ساخته شده توسط دانشگاه MIT است که در این دوره برنامه نویسی از آن استفاده میشود.
دوره های برنامه نویسی نهایی مورد نیاز برای ورود نوجوانان به بازار کار و یا دانشگاه، تحت عنوان دوره های برنامه نویسی پیشرفته به کودکان و نوجوانان آموزش داده میشود.
نوجوانان در این دوره های برنامه نویسی 6 دوره برنامه نویسی را میگذرانند تا با حوزه برنامه نویسی، طراحی سایت، اینترنت اشیا، بازی سازی و… آشنا شوند.
پایتون، یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی است که به دلیل کاربردهای گسترده، مورد توجه همگان قرار گرفته است.
دلیل قرارگیری این دوره برنامه نویسی در ابتدای دوره های برنامه نویسی پیشرفته، محبوبیت و قدرت بالای پایتون در زمینه های مختلف است.ما در یاسان تاکنون برای صدها نفر از دانش آموزان مقاطع مختلف آموزش های متنوع برنامه نویسی را با موفقیت برگزار کرده ایم. یکی از عوامل مهم این موفقیت انتخاب زبان برنامه نویسی قدرتمندی است که به سادگی قابل یادگیری، خواندن و استفاده است.
ماینکرافت یکی از بازی هایی است که در خیلی از مدارس جهان ، از آن به عنوان یکی از ابزار های اصلی برای آموزش استفاده می شود.
در دوره برنامه نویسی پایکرفت آکادمی یاسان ، برای اولین بار در بین منابع فارسی زبان ، توانایی کنترل و اعمال تغییرات در دنیای سه بعدی ماینکرفت را با استفاده از منطق زبان های برنامه نویسی (پایتون) آموزش می دهیم.
در این دوره آکادمی یاسان، نوجوانان با طراحی وب آشنا میشوند و میتوانند سایت اختصاصی خود را بسازند. آموزش های این دوره با شامل سیستم مدیریت محتوای وردپرس (wordpress) و CSS، Html میشود و در پایان دوره کودکان میتوانند طراحی پوسته وردپرس را خودشان انجام دهند.
دوره بعدی آکادمی یاسان که تحت عنوان دوره برنامه نویسی پیشرفته برگزار میشود دوره بازی سازی است.
بازی سازی از حوزه هایی است که در جهان امروز هموراه در حال پیشرفت و ترقی است. در این دوره نوجوانان با یونیتی (Unity) که محبوب ترین نرم افزار بازی سازی است اشنا میشوند.
در حالت کلی به مجموعه اقداماتی گفته می شود که به منظور جلوگیری از بروز مشکلات امنیتی در بستر شبکه صورت میگیرد. این مجموعه اقدامات می تواند بصورت راهکارهای متعددی در غالب سرویس های سخت افزاری و نرم افزاری پیاده سازی شوند. لازم به ذکر است که معمولا بسیاری از روشهای تامین امنیت توسط رول ها (Roles) صورت می گیرد.