هدف گیمیفیکیشن در آموزش تقویت انگیزه فراگیران، افزایش علاقه آنها به انجام تکالیف و درک چگونگی استفاده از دانش کسب شده در عمل است.
بچه ها طی هر هفته، یک فاز از پروژه اشون رو انجام میدن و میفرستن و در ازای تحویل فازشون تیک دریافت می کنند
بچه ها درصورت فعالیت مفید و موثر در تالار یا به اشتراک گذاری مطالب درسی برای دوستانشون، با تایید مربی تیک دریافت می کنند. هدف از قراردادن تالار، تقویت مهارت تعامل دانش آموزان است.
بچه ها درصورت فعالیت مفید و موثر در تالار یا به اشتراک گذاری مطالب درسی برای دوستانشون، با تایید مربی تیک دریافت می کنند. هدف از قراردادن تالار، تقویت مهارت تعامل دانش آموزان است.
فرصتی برای بچه هاست برای تحقیق و ارائه یک پروژه تحقیقاتی برای اعضای کلاس حول موضوعات پیشنهادی مربی و یا مرتبط با تکنولوژی و برنامه نویسی که در صورت انجامش تیک دریافت می کنند.
مربی با توجه به صلاحدید و چهارچوب های مدنظرش مثلا برای فعالیت فوق برنامه، پیشرفت و… می تواند تا یک بازه ای به بچه ها شخصا تیک تشویقی بدهد
بچه ها در هر هفته یک جلسه آنلاین دارند که با حضور در این جلسه امتیاز مربوط به شرکت در کلاس را دریافت میکنند.
در هرماه یک همایش برای بچه ها برگزار میشه که حتی با حضور در این همایش هم بچه ها تیک دریافت می کنند
آموزش مبتنی بر بازی یعنی طراحی یک بازی آموزشی که از ویژگیهای بازی استفاده می کند تا یک مهارت خاص را بیاموزد یا مخاطب را به یک خروجی خاص برساند. در عمل این روش، محتوای اصلی سازنده را میگیرد، اهدافش را در نظر میگیرد و در مکانیسمهای بازی قرار میدهد. معجون نهایی یک بازی است که با هدف یادگیری موضوعی مشخص طراحی و پیاده سازی شده است.
اگر نمی دانید بازیوارسازی چیست به ابتدای این مطلب مراجعه کنید. تفاوت گیمیفیکیشن و آموزش بازی محور، نوع ترکیب آن ها با محتوا است. در بازی، ما کاملاً آموزش و بازی را در هم تنیده ایم اما بازیوارسازی یک لایه اضافه بر محتوا است؛ در واقع گیمیفیکیشن استفاده از قوانین باز در مواردی است که ماهیت بازی ندارند. مثلاً ما با دادن جوایزی مثل امتیاز و مدال کاربر را تشویق می کنیم تا از محتوایمان بیشتر استفاده کند.
یکی از مهم ترین عوامل موفقیت در آینده فرزندانمان، فراگیری و تمرین مهارتهای نرم توسط آنها است که در آکادمی یاسان همیشه از مهم ترین اهدافمان در کنار امر آموزش و یادگیری بوده است. آیا بهتر نیست پیش از ورود به جامعه، نوجوانان اکنون، در بستر امن آموزش، تجربه زندگی در اجتماع را کسب کنند؟ همواره تسهیل ارتقا یادگیری از طریق تعاملات اجتماعی و مهارت های مرتبط با آن دستورکار مجموعه ما بوده است. بر این اساس برای درک بهتر و لمس عینی چالش های حضور در اجتماع علاوه بر یادگیری، تمدنی آموزشی و تربیتی را در محیطی بازیوار پایگذاری کردیم. به این صورت که هر دانش آموز به عنوان یک شهروند آکادمی یاسان در کنار فراگیران دیگر زیست میکند.
کلیه حقوق این سایت برای آکادمی یاسان محفوظ است.