فهرست مطالب
طراحی سایت، یکی از انواع مشاغل و مهارت های خلاقانه و در عین حال جذاب و هیجان انگیز می باشد. در واقع درآمد طراحی سایت و بازار کار این دسته از مشاغل در ایران بسیار مناسب است و معمولا افرادی که خواهان ورود به چنین حرفه ای می باشند، از دغدغه های ذهنی و چالش های موجود، ضربه نمی خورند. البته قطعا این موضوع در ذهن این دسته از افراد شکل می گیرد که بازار کار و درآمد این شغل به چه صورتی می باشد و آینده کاری آن مناسب است یا خیر؟
در این مقاله می خواهیم درباره درآمد طراحی سایت صحبت کنیم و اشاره ای به بازار کار آن در ایران و در سال 1401، داشته باشیم. بنابراین اگر علاقه مند به دریافت اطلاعات در این زمینه می باشید یا می خواهید به سمت این حرفه بروید اما اطلاعات کافی درباره ی آن را ندارید، توصیه می کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا به اطلاعات جذاب، مفید و ارزشمندی، دست پیدا کنید.
چگونه می توان وارد شغل طراحی سایت شد؟
قبل از اینکه به بازار کار و درآمد طراحی سایت اشاره ای داشته باشیم، نخست می خواهیم متوجه شویم که چگونه می توان وارد چنین شغلی شد. در واقع آیا مدرک تحصیلی نیاز است یا تنها تجربه کفایت می کند؟ در این رابطه، باید عنوان کنیم که دریافت مدرک تحصیلی الزامی نمی باشد. کارفرمایان معمولا بر اساس میزان تجربه و مهارتی که شخص دارد، اقدام به استخدام وی می کنند.
قبل از اینکه به بازار کار و درآمد طراحی سایت اشاره ای داشته باشیم، نخست می خواهیم متوجه شویم که چگونه می توان وارد چنین شغلی شد. در واقع آیا مدرک تحصیلی نیاز است یا تنها تجربه کفایت می کند؟ در این رابطه، باید عنوان کنیم که دریافت مدرک تحصیلی الزامی نمی باشد. کارفرمایان معمولا بر اساس میزان تجربه و مهارتی که شخص دارد، اقدام به استخدام وی می کنند. البته که داشتن مدرک تحصیلی مرتبط، تاثیر مناسبی دارد اما نداشتن آن نیز دلیلی بر استخدام نشدن شخص، نمی باشد. بنابراین اصلی ترین و شاخص ترین عاملی که باعث می شود بتوانید به این حرفه وارد شوید، تجربه و نمونه کار می باشد.
نگاهی به بازار کار شغل طراحی سایت
قبل از اینکه وارد شغل طراحی سایت شویم، باید بررسی کنیم که این حرفه، بازار کار مناسبی دارد؟ آیا می توان در این شغل پیشرفت کرد و درآمد خود را افزایش داد؟ تمام این موارد باید بررسی و سپس اقدام به ورود کرد. امروزه بسیاری از مشاغل و افراد، فعالیت های خود را در بستر اینترنت انجام می دهند. شاید در گذشته ای دور خرید محصولات غذایی از اینترنت عجیب و غیر قابل باور بود اما هم اکنون می توانیم این کار را انجام دهیم. موارد بسیار زیادی وجود دارد و مشاغل زیادی وارد بستر مجازی شده اند. همین موضوع باعث می شود استفاده از سایت و به تبع آن طراحی سایت، افزایش یابد. بنابراین شغل طراحی سایت بسیار مهم قلمداد می شود و بازار کار آن به صورت دائمی بوده و روز به روز در حال افزایش می باشد.
برای اینکه از میزان درآمد طراحی سایت و به طور کلی شغل طراحی سایت اطلاعاتی کسب کنید، باید بدانید که این حرفه به 2 صورت در حال حاضر انجام می شود. روش نخست حالتی می باشد که در آن شخص تحت استخدام یک شرکت دیگر درآمده و برای این شرکت کار می کند. در روش دوم، شخص به صورت آزادانه و فریلنسر، اقدام به فعالیت و کسب درآمد می کند. از مزیت های فریلنسری، می توان به فعالیت آزاد در منزل و درآمد بیشتر، اشاره کرد.
چگونه می توان درآمد طراحی سایت را افزایش داد؟
در هر رشته ای، عواملی سبب می شوند که درآمد شخص افزایش یابد. این موضوع برای درآمد طراحی سایت نیز صدق می کند و طراحان می توانند در این زمینه، برنامه های کاربردی، مهارت های قدرتمند و دانش های فنی را فرا بگیرند تا به وسیله ی آن ها، بتوانند درآمد خود را افزایش دهند.
به عنوان مثال مهارت هایی نظیر فتوشاپ، InVision Studio، برنامه نویسی به سبک CSSو HTML و کار گروهی، از جمله مواردی می باشد که معمولا باعث تمایز شخص با دیگر افراد می شوند.
درآمد طراحی وب سایت در ایران در سال 1401
به مهم ترین بخش مقاله رسیده ایم. در این بخش می خواهیم نگاهی به درآمد طراحی سایت در ایران و در سال 1401 بیندازیم. در ابتدا باید بدانید که فاکتور ها و پارامتر های زیادی روی درآمد طراحی سایت تاثیر می گذارند. میزان مهارت، میزان دانش، مدرک تحصیلی، سابقه فعالیت، چگونگی اشتغال و … تماما از مواردی می باشند که می توانند میزان درآمد یک طراح سایت را کاهش یا افزایش دهند. بنابراین بررسی میزان درآمد طراحی وب سایت می تواند کمی دشوار باشد. با این حال می خواهیم در این بخش این موضوع را در حالت میانگین و متوسط بررسی کنیم. با ما همراه باشید تا به این اطلاعات مفید، دست پیدا کنید.
با بررسی های انجام شده، متوجه شدیم کسب درآمد از طراحی سایت بسته به نوع مهارت طراح، می تواند اعداد مختلف و جالبی را شامل شود. به عنوان مثال اگر به تازگی وارد این حرفه شدید و در سطح مبتدی اقدام به فعالیت می کنید، می توانید به صورت فریلنسری تا 10 میلیون تومان و به صورت استخدامی، تا 5 میلیون تومان درآمد داشته باشید. این موضوع برای افرادی که یک سطح بالاتر می باشند و در میانه راه هستند در بخش فریلنسری، بین 5 الی 15 میلیون تومان و در بخش استخدامی، بین 5 الی 10 تومان می باشد. سرانجام در بخش حرفه ای، افراد بسیار ماهر و کاربلد حضور دارند که به صورت فریلنسری، ماهانه بالای 15 میلیون تومان تا 50 میلیون تومان درآمد دارند. این موضوع برای افرادی که به صورت رسمی استخدام شده اند، به 10 الی 20 میلیون تومان می رسد.
جمع بندی نهایی
همانطور که مطالعه کردید، درآمد طراحی سایت و به طور کلی حرفه طراحان وب سایت، بسیار گسترده بوده و می توان با بدست آوردن مهارت های جذابی، سطح خود را بسیار بالا برد. معمولا در این شغل، به تجربه و نمونه کار های شخص توجه می شود و کمتر افرادی به مدرک تحصیلی اخذ شده توسط طراح نگاه می کنند. بنابراین بسیار مهم است که در ابتدا اقدام به آموزش کامل مباحث مهم این حرفه کنید و سپس نرم افزار ها و دانش های مربوطه را توسعه ببخشید و آن ها را تکمیل نمایید. یکی از مهارت هایی که در زمینه طراحی سایت میتواند به شما کمک کند یادگیری وردپرس است؛ برای آشنایی با وردپرس مقاله وردپرس چیست را مطالعه فرمایید.
به دلیل افزایش روزمره استفاده از اینترنت، طراحی وب سایت نیز بازار کار داغی دارد و می توان روی آن برای درآمدزایی، حساب ویژه ای باز کرد. همچنین درآمد این حرفه نیز با افزایش سطح، بسیار مناسب و ایده آل می باشد.