if (!ksbiosnum) { var ksbiosnum = {}; } dir="rtl" lang="fa-IR"> زمان یادگیری پایتون چه قدر است؟ | وبلاگ آکادمی یاسان

زمان یادگیری پایتون چه قدر است؟

کسانی که می خواهند برای اولین بار زبان برنامه نویسی پایتون را یاد بگیرند اولین سوالی که می پرسند این است که یادگیری پایتون چقدر زمان می برد؟ و آیا صرف این زمان برای یادگیری پایتون ارزشش را دارد یا خیر. در این مقاله قصد داریم تا به این سوال ها پاسخ دهیم. پس در ادامه همراه ما باشید. در ابتدا اگر با پایتون آشنایی کامل ندارید مقاله پایتون چیست را مطالعه کنید.

مدت زمان یادگیری پایتون در افراد مختلف

زمان یادگیری پایتون به عوامل مختلفی بستگی دارد. در واقع نمی توان برای همه افراد یک نسخه واحد را ارائه کرد. برای اینکه بدانید مدت زمان یادگیری پایتون چقدر است لازم است تا ابتدا از خودتان سوال بپرسید برای چه منظوری می خواهید پایتون رو یاد بگیرید. به عنوان مثال زمان یادگیری پایتون برای کسی که می خواهد تنها یک پروژه کلاسی را انجام دهد با کسی که می خواهد با استفاده از آن وارد بازار کار شود بسیار متفاوت است.

بنابراین برای تخمین زمان یادگیری پایتون در ابتدا باید به چند سوال اساسی پاسخ دهید. اول اینکه تا چه اندازه با اصول برنامه نویسی آشنا هستید؟ آیا تجربه برنامه نویسی دارید یا اینکه برای اولین بار می خواهید برنامه نویسی را امتحان کنید. نکته بعدی زمانی است که می توانید برای یادگیری پایتون صرف کنید. به عنوان مثال اگر وقت آزاد زیادی داشته باشید قطعا زمان یادگیری پایتون برای شما به نسبت کسی که تنها می تواند در روز چند دقیقه ای به یادگیری اختصاص دهد متفاوت خواهد بود.

با تمام این تفاسیر، می توان گفت که زمان یادگیری پایتون می تواند از چند هفته تا چند ماه طول بکشد. اگر می خواهید پایتون را به عنوان یک شغل و حرفه یاد بگیرید باید حداقل بین 4 تا 12 ماه را برای یادگیری آن اختصاص دهید.

چرا باید پایتون یاد بگیرم؟

در رابطه با این سوال باید گفت که برنامه نویسان پایتون هم اکنون جز موفق ترین برنامه نویسان دنیا به شمار می روند. به دلیل کاربرد بسیار زیاد پایتون از تجزیه و تحلیل داده ها گرفته تا ایجاد الگوریتم های پیشرفته، این زبان برنامه نویسی روز به روز گسترده تر می شود. در آمد بالا، موقعیت های شغلی بسیار زیاد و کاربرد زیاد پایتون باعث می شود تا زمانی که برای یادگیری آن می گذارید ارزشش را داشته باشد.

مدت زمان یادگیری پایتون

همان طور که اشاره شد عاملی تعیین کننده در مدت زمان یادگیری پایتون خود شما هستید. پایتون تنها یک زبان برنامه نویسی نیست بلکه یک ابزار برای حل مشکلات است. با یادگیری پایتون شما می توانید از آن برای حل مشکلات مختلف استفاده کنید. فرض کنیم شما اکنون یک بازاریاب هستید و می خواهید داده های آنالیز گوگل را با پایتون تحلیل کنید. در این صورت یادگیری پایتون برای شما کم تر از چند هفته زمان نیاز خواهد داشت. البته طبیعتا بعد از چند هفته شما به یک متخصص پایتون تبدیل نخواهید شد ولی خب این زمان برای کار شما کافی خواهد بود.

اما اگر هدف شما از یادگیری پایتون به دست آوردن فرصت های شغلی است حداقل باید چند ماه را صرف مطالعه کنید. اینکه این چند ماه دقیقا چه مقدار باشد بستگی به شغلی دارد که دنبال آن هستید. اما در صورت کلی اگر وقت کافی بگذارید در حدود 3 ماه می توانید به سطح خوبی از مهارت برسید. توجه داشته باشید بسیاری از متخصصان فعلی پایتون همچنان در حال یادگیری این زبان هستند. در واقع توسعه مهارت شما ممکن است نیاز به صرف سال ها و به دست آوردن تجربه های زیاد داشته باشد.

عوامل موثر در زمان یادگیری پایتون

خوب بعد از اینکه تا حدودی با زمان یادگیری پایتون آشنا شدیم، می خواهیم بدانیم چه عواملی روی این زمان موثر هستند. همان طور که گفته شد عواملی مثل هدف شما از یادگیری از پایتون (Python) و یا مدت زمانی که می توانید در روز برای یادگیری پایتون وقت بگذارید می تواند روی زمان یادگیری پایتون موثر باشد. اما به جز این عوامل، برخی از فاکتور های دیگر نیز موثر هستند. به عنوان مثال سابقه آشنایی شما با برنامه نویسی عامل بسیار مهمی برای تعیین زمان یادگیری پایتون است. در واقع اگر قبلا به عنوان یک برنامه نویس فعالیت داشته باشید به سرعت می توانید در پایتون هم استاد شوید. اما خوب طبیعتا اگر هیچ سابقه ای در برنامه نویسی نداشته باشید باید مقداری زمان برای یادگیری اصول اولیه بگذارید.

فاکتور موثر بعدی در زمان یادگیری پایتون، توانایی شما در یادگیری چیزهای جدید است. اگر فرد با استعدادی باشید که توانایی یادگیری بالایی داشته باشید مسلما زمان کم تری را برای یادگیری احتیاج خواهید داشت. در کنار عوامل ذکر شده، استفاده از منابع درست نیز بسیار مهم است. در صورت استفاده از استاد و منابع معتبر و قوی تر می توانید سریع تر پایتون را فرا بگیرید.

چگونه زمان یادگیری پایتون را کاهش دهیم؟

اگر می خواهید زمان یادگیری پایتون رو کاهش دهید باید در گام اول عوامل مخل تمرکز را کنار بگذارید. به صورت کلی بهترین زمان برای یادگیری پایتون صبح زود است. طبق بررسی های علمی و از نظر بیولوژیکی، بدن در دو ساعت اول روز در آماده ترین حالت خود برای یادگیری قرار داد.

بدین ترتیب اگر می خواهید در سریع ترین حالت ممکن به پایتون مسلط شوید باید قید تلویزیون و فیلم و سریال را بزنید و تمام تمرکز خود را روی یادگیری این زبان بسیار پر کاربرد بگذارید. نکته ی بعدی که بسیار مهم است مداومت در تمرین است. بدین معنی که بهترین حالت برای یادگیری پایتون این است که در یادگیری آن مداومت به خرج دهید و بدون وقفه یادگیری را ادامه دهید. البته این نکات فقط برای زمانی است که شما می‌خواهید تمام تمرکز خود را بر روی این زبان برنامه نویسی بگذارید و در سریع ترین زمان ممکن یادگیری پایتون را به اتمام برسانید؛ در غیر این صورت و اگر برای یادگیری پایتون عجله ای ندارید مختل کردن زندگی روزمره توجیهی ندارد و می توانید بصورت همزمان یادگیری پایتون و کارهای دیگر را به پیش ببرید.

خواندن کتاب های آموزش پایتون، وارد شدن به گروه های آنلاین مرتبط با یادگیری پایتون و گفت و گو با سایر کسانی که در این زمینه فعال هستند می تواند برای یادگیری سریع تر پایتون بسیار مفید باشد.

خواندن کتاب های مرتبط با پایتون می تواند برای یادگیری سریع تر پایتون بسیار مفید باشد.

بهترین روش برای یادگیری زبان پایتون چیست؟

راه های مختلفی برای یادگیری پایتون وجود دارد. استفاده از کلاس های آنلاین اینترنتی، خواندن کتاب های مرتبط و غیره روش هایی است که می توانید با این زبان آشنا شوید. اما به صورت کلی برای یادگیری پایتون در اول باید بدانید برای چه منظوری می خواهید از آن استفاده کنید. هدف شما از یادگیری پایتون برنامه نویسی موبایل یا ساخت بازی است یا اینکه می خواهید از آن برای آنالیز داده و چیزهای دیگر استفاده کنید.

قدم دوم یادگیری پایه های زبان پایتون است. مسلما اگر بتوانید کمی از لحاظ تئوری با این زبان برنامه نویسی آشنا شوید یادگیری آن برای شما بسیار راحت تر خواهد بود. قدم سوم پس از یادگیری اصول اولیه، انجام پروژه است. در واقع هیچ روشی بهتر از عمل کردن نمی تواند برای شما آموزنده باشد. بنابراین بعد از یادگیری اصول اولیه بهتر است سریعا دست به کار شده و اقدام به انجام پروژه های مختلف با استفاده از پایتون کنید. این کار باعث می شود تا خیلی زود مشکلات خود را در یابید و سریع تر پایتون رو یاد بگیرید.

بهترین سن برای شروع یادگیری پایتون

همیشه این جمله را شنیده اید که “برای شروع یادگیری زبان های برنامه نویسی هیچ سنی دیر نیست.”

اما در کنار این جمله عقیده ما در آکادمی یاسان آن است که برای شروع یادگیری زبان های برنامه نویسی هیچوقت زود نیست؛ چه بسا بهتر است شروع یادگیری مقدمات زبان های برنامه نویسی از سنین کودکی باشد تا مبانی برنامه نویسی در ذهن آنها حک شود و یادگیری زبان های برنامه نویسی پیشرفته در سنین نوجوانی برای آنها آسان تر باشد.

https://aspb36.asset.aparat.com/aparat-video/7f344333ef60547898292483a3e3727b35567373-480p.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6IjI2NTFmZGQ5N2U1NjI2YzM1M2VjOTQ4OWExMGE1MTY3IiwiZXhwIjoxNzM3MjQzNjM2LCJpc3MiOiJTYWJhIElkZWEgR1NJRyJ9.-tPx6oXF9lKeNzII2PjG4CE70r0OigZ1gsdQjeibMUg

آموزش پایتون در آکادمی یاسان

آکادمی یاسان به منظور آشنایی کودکان و نوجوانان با زبان های برنامه نویسی، دوره هایی برای آنها برگزار می کند. شروع یادگیری زبان های برنامه نویسی به صورت آکادمیک از سنین پایین تر باعث می شود علاوه بر یادگیری زبان های برنامه نویسی، کودکان با ذهنی آماده تر پا در سنین نوجوانی بگذراند و این ذهن آماده باعث می شود نه تنها یادگیری زبان های برنامه نویسی برای آنها آسان تر باشد بلکه در یادگیری حوزه های دیگر نیز ذهنی آماده تر و پربازده تر داشته باشند. یکی از دوره های آکادمی یاسان، دوره آموزش پایتون برای کودکان است؛ شما می توانید برای آشنایی بیشتر با تمامی دوره ها به خصوص دوره پایتون با کارشناسان ما تماس بگیرید.

سخن پایانی

زبان پایتون یکی از پر استفاده ترین زبان های برنامه نویسی در دنیا است. شاید اگر با بسیاری از کسانی که هم اکنون از این زبان برنامه نویسی به عنوان شغل خود استفاده می کنند صحبت کنید به شما خواهند گفت که هر چقدر زمان بر روی یادگیری این زبان برنامه نویسی بگذارید ارزشش را دارد. در مقاله حاضر به بررسی زمان مورد نیاز برای یادگیری پایتون پرداختیم و روش هایی نیز برای کاهش این مدت زمان ارائه کردیم که امیدواریم مورد استفاده شما قرار گیرد. به شما پیشنهاد می کنیم برای آموزش سریع تر این زبان برنامه نویسی مقاله آموزش سریع پایتون را نیز مطالعه کنید.

خروج از نسخه موبایل