
دانلود و آموزش نرم افزار Google Family Link
فهرست مطالب
مراحل اجرای اپلیکیشن Family Link:
با آموزش نرم افزار Google Family Link با ما همراه باشید.
مرحله اول:
گوگل فمیلی لینک را روی گوشی خود نصب کنید.
برای کار با Google Family Link، ابتدا لازم است آن را روی گوشی خود نصب کنید. حتماً گوشی فرزند خود را هم باید همراه خود داشته باشید.
توجه کنید: اگر فرزند شما از قبل یک حساب کاربری گوگل داشته است، لازم است دوباره یک اکانت جدید ایجاد کنید. زیرا اکانت قدیمی پس از انجام مراحل بعد، به روز نمیشود.
برنامه فمیلی لینک را باز کنید. شروع این برنامه با صفحات کمی بوده و همه چیز را درباره این اپلیکیشن به ما میگوید. “Get Started” را بزنید.
یک فهرست چک لیست باز میشود تا شما بتوانید چیزهایی را که لازم دارید، ببینید. ابتدا Start و سپس Next را بزنید.
دستور العملها را دنبال کرده و به سؤالات خواسته شده پاسخ دهید. اولین کاری که شما باید انجام دهید این است که مطمئن شوید گوشی یا تبلتی که قرار است به فرزند خود بدهید از فمیلی لینک پشتیبانی میکند. البته این موضوع پیشتر توضیح داده شده است.
سپس، یک اکانت برای فرزند خود ایجاد کرده تا به اکانت خودتان وصل شود. شما باید اکانت خود را اینجا وارد کنید.
نام، تاریخ تولد و جنسیت فرزند خود را وارد کنید (البته در صورتی که تمایل دارید). یک آدرس جی میل (Gmail) ساخته و پسورد بدهید (بطور مثال نام و نام خانوادگی فرزندتان Test Baby است).
در نهایت به قسمت رضایت والدین میرسید که برای این بخش شما باید ۰٫۳۰ دلار بپردازید. اگر شما برنامه پرداختی روی گوشی تان دارید، از آن استفاده کنید.
در این مرحله، باید متن ارائه شده را بخوانید. اگر با همه موارد موافق بودید، بخش مشخص شده را تیک زده و در نهایت agree را بزنید. حال اکانت ایجاد شد.
مرحله دوم:
فمیلی لینک را کانفیگ کنید (پیکربندی کنید):
این گوشی باید از اول راه اندازی شود، بنابراین اگر اکانت شخصی شما هنوز روی گوشی نصب میباشد، یک پروفایل کاربری نیز باید اضافه کنید نه فقط یک اکانت. در غیر این صورت، تنظیمات کارخانه موجب ریست گوشی شده و همه چیز پاک میشود.
جلو بروید و مراحل را اجرا کنید. اکانتی که برای فرزندتان در فمیلی لینک ایجاد کردید، طی فرآیند نصب، به طور خودکار شناخته میشود. در نهایت باید اجازه والدین داده شود.
زمانی که logged in شدید، باید برنامه فمیلی لینک را روی گوشی فرزندتان نصب کنید.
بعد از نصب برنامه، یک نام به گوشی بدهید و اگر با بخشهای داده شده در بخشهای review the apps موافق بودید، آنها را اوکی کنید.
پس از تکمیل مراحل بالا، هر دو گوشی باید صفحه برقراری اتصال را نمایش دهند.
مرحله سوم:
فمیلی لینک را کانفیگ کنید (پیکربندی کنید)
اکنون زمان تنظیمات رسیده است. با استفاده از برنامه فمیلی لینک نصب شده روی گوشی خود میتوانید به طور کامل ببینید که فرزندتان چه چیزی نصب میکند، چه چیزی میبیند و… .
تنظیمات فمیلی لینک:
در این بخش، ابتدا در منوی تنظیمات عبارت “Manage Settings” را تایپ کنید. این منو قسمتهای زیادی دارد که ما آنها را در ادامه نام میبریم:
– گوگل پلی (Google Play): در این قسمت، شما میتوانید خریدهای اینترنتی و دانلودهای فرزند خود را کنترل کرده یا مقدارشان را در بخش Play Store محدود کنید.
– گوگل کروم (Google Chrome): در این بخش میتوانید هر وب سایتی که میخواهید را در مرورگر گوشی، مسدود کنید.
– گوگل سرچ (Google Search): اینجا میتوانید از نمایش برخی سایتهای مشخص در قسمت گوگل سرچ جلوگیری کرده و آن سایتها را مسدود کنید.
– گوگل اسیستنت (Google Assistant): این گزینه جالبتر است و به شما اجازه میدهد تا گوگل اسیستنت فرزندتان را کنترل کرده و تعیین کنید که میتواند با برنامههایی غیر از گوگل کار کند یا خیر.
– اندروید اپ (Android Apps): در این قسمت، شما میتوانید به فرزند خود اجازه استفاده از اپلیکیشنهای نصب شده روی گوشی خود را بدهید یا اینکه آنها را مسدود کنید. این فوق العاده است، چون شما میتوانید در حالت پرواز گوشی هم، اپلیکیشنها را مسدود کنید. از این طریق، شما حتی قادر خواهید بود به اینستاگرام فرزند خود و دیگر برنامههای آن دسترسی پیدا کنید.
– لوکیشن (Location): اتصالی است که نشان میدهد فرزند شما کجاست.
– اکانت اینفو (Account Info): در این قسمت، امکان تغییر نام، تاریخ تولد، جنسیت و حتی پسورد وجود دارد. همچنین می توان اکانت را حذف کرد.
– نکته: در بخش تنظیمات، Google Photo sharing و activity management نیز دیده میشوند.
مکان (لوکیشن یا مکان یاب):
شما میتوانید در منوی اصلی، از قسمت Location استفاده کنید، که مانند لوکیشنِ منوی تنظیمات بوده و دو حالت روشن و خاموش دارد. اگر روشن باشد، مکان گوشی روی صفحه اصلی اپلیکیشن فمیلی لینک ، نمایش داده میشود.
اپ اکتیویتی (App Activity):
در بخش پایین صفحه اصلی، شما تنظیمات اپ اکتیویتی را مشاهده میکنید. زمانی که این گزینه فعال است، شما میتوانید بر کارهایی که فرزند شما روزانه، هفتگی یا ماهانه انجام میدهد نظارت کنید.
اسکرین تایم (Screen Time):
در این قسمت شما میتوانید مدت زمان روشن ماندن صفحه نمایش گوشی را مدیریت کنید. شما میتوانید این برنامه را هر روز کنترل کرده و حتی یک زمان استراحت برای آن، مشخص کنید.
بخش های دیگر:
در نهایت، چند گزینه در آخر باقی میماند. این گزینهها به شما اجازه میدهند که برنامههایی که به تازگی روی گوشی فرزندتان نصب شده را ببینید و ویژگیهای پیشرفتهتر از جمله تنظیمات مکان (مکان یاب)، دسترسی برنامهها و وضعیت قفل صفحه را کنترل کنید. همچنین شما میتوانید به طور کامل و برای همیشه دسترسی به اکانت را حذف کنید.
گزینههای آخر این بخش مهمترین آنها هستند، بنابراین ما توصیه میکنیم وقت بیشتری برای آنها بگذارید. همچنین به خاطر داشته باشید که فرزند شما میتواند همه این تنظیمات را در برنامههای گوشی خود ببیند، اما نمیتواند آنها را تغییر دهد.
با وجود کاستیها فمیلی لینک، برنامه مناسبی است. Google Family Link شرایطی را فراهم میکند که فرزند شما بتواند از گوشی هوشمند خود استفاده کند، بدون اینکه شما در مورد نحوه استفاده از آن نگران باشید.
منبع: www.fantricks.com
برای دانلود روی لینکهای زیر کلیک کنید: