معرفی شاخه های رشته برنامه نویسی
فهرست مطالب
شاید این سوال برای شما پیش بیاید که شاخه های رشته برنامه نویسی کدامند و این رشته به چه دسته هایی تقسیم میشود. ما در مطلب می خواهیم در رابطه با شاخه های برنامه نویسی کامپیوتر اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم. پس بهتر است تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید.
اهمیت رشته برنامه نویسی
شاید بسیاری از افراد معتقد باشند که دانستن یک زبان برنامه نویسی می تواند از آن ها یک برنامه نویس حرفه ای بسازد اما مطمئن باشید این طور نیست. زیرا شاخه های رشته برنامه نویسی بسیار متنوع می باشند. اگر به تازگی برنامه نویسی کامپیوتر را شروع کرده اید به شما توصیه می کنیم که ابتدا با اصول اولیه برنامه نویسی آشنایی پیدا کنید و در این زمینه مهارت های کافی را کسب نمایید. هنگامی که شما با اصول اولیه آشنایی پیدا کنید و بر روی آن تسلط کافی داشته باشید انجام زبان های برنامه نویسی مختلف برای شما بسیار آسان تر می شود. در نظر داشته باشید برنامه نویسی جزو یکی از حوزه های بسیار پرطرفدار و پر متقاضی می باشد که امروزه رونق بسیار زیادی پیدا کرده است.
برنامه نویسی در سه حوزه اصلی ویندوز، موبایل و وب انجام می شود. برنامه نویس می تواند از این سه حوزه برای نوشتن برنامه های کامپیوتری استفاده کند. اگر با این مفاهیم به صورت اصولی و درست آشنا شوید می توانید درآمد بسیار خوبی نیز از آن به دست بیاورید. امروزه اهمیت این رشته در تمام دنیا بر هیچکس پوشیده نیست. شما با تسلط بر این رشته می توانید کارهای بسیار خاص و عجیبی انجام دهید.
بررسی شاخه های رشته برنامه نویسی
شاخه های رشته برنامه نویسی انواع مختلفی دارند. شما می توانید بر روی زبان های برنامه نویسی مختلف تسلط پیدا کرده و از هر کدام از آن ها در قسمت های مختلف استفاده کنید. در این قسمت می خواهیم به بررسی شاخه های رشته برنامه نویسی و انواع زبان های برنامه نویسی بپردازیم.
برنامه نویسی php
با استفاده از این برنامه نویسی می توان برنامه ها و وب سایت ها را به صورت بسیار گسترده ای توسعه داد. برنامه نویس php از طریق فرصت های آموزشی، شرکت در کارگاه ها، مطالعه و کنفرانس های حرفه ای و مواردی از این دست می تواند با آخرین شیوه های برنامه نویسی و تکنولوژی های روز دنیا آشنایی پیدا کند.
برنامه نویسی اندروید
برنامه نویس اندروید می تواند توسعه دهنده نرم افزاری باشد که کار این نرم افزار توسعه دادن اپلیکیشن و برنامه های اندرویدی است. از این شاخه رشته برنامه نویسی، برنامه نویسی اندروید، برای گوشی ها و تبلت هایی که سیستم عامل اندروید را پشتیبانی می کنند استفاده می شود. یکی از شاخه های رشته برنامه نویسی همین برنامه نویسی اندروید می باشد که شرکت ها به دنبال استخدام این نول برنامه نویس هستند. افرادی که دارای مدرک تحصیلی مرتبط، آشنایی با زبان های مختلف برنامه نویسی، دقت و مهارت بالا در این کار هستند می توانند در این شرکت ها استخدام شده و برنامه نویسی اندروید را انجام دهند.
برنامه نویسی جاوا
یکی از شاخه های رشته برنامه نویسی، برنامه نویسی جاوا می باشد که بسیار پرطرفدار است. می توان آن را زبان برنامه نویسی مقدماتی نیز نامید. برنامه نویسی جاوا سریعترین و کارآمدترین نوع برنامه نویسی می باشد که از عملکرد بالا، قابلیت حمل و نقل، امنیت، تطبیق پذیری زیادی برخوردار است. کسی که این برنامه ریزی را انجام می دهد مسئول مدیریت برنامه های کاربردی توسعه و طراحی می باشد. روند استخدام افرادی که به این برنامه نویسی تسلط دارند در دنیای امروز رو به افزایش است.
بررسی دیگر شاخه های رشته برنامه نویسی
رشته برنامه نویسی به دسته بندی ها و شاخه های گفته شده محدود نمیشوند و این رشته از گستردگی بسیار بالایی برخوردار است که در ادامه با چندین شاخه ی دیگر آشنا خواهید شد:
برنامه نویسی وب
برنامه نویسی وب امروزه کاری بسیار تخصصی سخت می باشد. کسی که این کار را انجام می دهد باید بتواند با کد های فنی و چگونگی کار کردن با آن ها آشنایی داشته باشد. همچنین بتوانند به صورت مستقیم با فناوری اطلاعات و بازاریابی کار کنند. امروزه دوره های بسیار زیادی برای آموزش و برنامه نویسی وب برگزار می شود. افراد می توانند با گذراندن این دوره مدرک معتبر نیز دریافت کنن . امروزه سازمان های مختلف و وزارتخانه ها به دنبال استخدام برنامه نویس وب هستند.
برنامه نویسی پایتون
یکی از پرطرفدارترین شاخه های رشته برنامه نویسی، برنامه نویسی پایتون است؛ این زبان برنامه نویسی امکانات بسیاری را در اختیار برنامه نویسان و توسعه دهندگان قرار میدهد و این موضوع باعث گستردگی بسیار بالای کاربردهای پایتون شده است به طوری که از طراحی سایت و هک گرفته تا پزشکی آثار پایتون دیده میشود.
برنامه نویسی سی شارپ
یکی از شاخه های رشته برنامه نویسی برنامه نویسی سی شارپ می باشد. افراد با استفاده از برنامه سی شارپ می توانند اعداد را به شکل های مختلفی تبدیل کنند. همچنین می توانند محاسبات فیزیکی و منطقه ای بسیار دقیقی را نیز به راحتی انجام دهند. این برنامه نویسی در حال حاضر بسیار رونق پیدا کرده است و جزو یکی از زبان های ساده برنامه ریزی می باشد که توانسته است افراد زیادی را به خود جذب کند. افراد با یادگیری این زبان می توانند به کسب درآمد بسیار مناسبی برسند.
برنامه نویسی ios
کسی که این برنامه نویسی را انجام می دهد وظیفه مرتب کردن اختیارات سازمان و جداسازی اختیارات و افراد تحت نظارت را بر عهده دارد. امروزه سازمان های زیادی برای تنظیم روند کاری خود برنامه نویس های ios را استخدام می کنند. برنامه نویس بعد از گذراندن شاخه ios در زبان برنامه نویسی و کسب مدرک لازم می تواند در این سازمان ها استخدام شود.
از دیگر زیر شاخه های رشته برنامه نویسی می توان به برنامه نویسی کاتلین، برنامه نویسی روبی، برنامه نویسی سوئیفت، برنامه نویسی دلفی، برنامه نویسی متلب، برنامه زامارین، برنامه نویسی لاراول، برنامه نویسی c++ اشاره نمود. هر کدام از این زبان های برنامه نویسی در جای مخصوص خود به کار گرفته می شوند.
جمع بندی
در مطالب بالا سعی کردیم تا در رابطه با شاخه های رشته برنامه نویسی اطلاعاتی را به شما ارائه دهیم. در نظر داشته باشید که برنامه نویسی کاری متفاوت و بسیار سخت و پیچیده می باشد. یک برنامه نویس باید دارای قابلیت و توانایی بالایی باشد تا بتواند در این زمینه حرفی برای گفتن داشته باشد. امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی زبان های برنامه نویسی نیز بسیار افزایش پیدا کرده است. شما با گذراندن دوره های حرفه ای و معتبر می توانید مدرک برنامه نویسی را در رشته های مختلف کسب کرده و سریع وارد بازار کار شوید. یکی از مزیت های رشته برنامه نویسی داشتن بازار کار بسیار زیاد می باشد. مطمئن باشید با تسلط پیدا کردن بر روی این رشته هیچ وقت بدون کار نمی مانید.